ACONSEGUIM L’ARXIU DE LA CAUSA DE L’1-O AL JUTJAT D’EL VENDRELL

Esteu aquí

 

COMUNICAT (PDF)

 

ACONSEGUIM L’ARXIU DE LA CAUSA DE L’1-O AL JUTJAT D’EL VENDRELL

 

Els serveis jurídics del sindicat USPAC han aconseguit arxivar la causa oberta pel jutjat d’instrucció núm. 3 d’El Vendrell, on hi havia investigats més de 35 agents del CME.

                                              

Des del primer moment, USPAC ha estat al costat dels mossos: assessorant-los, recolzant-los i el més important de tot... defensant-los públicament i als jutjats, deixant clar que la seva actuació va ser correcta i no va existir cap il·lícit, per part dels agents.

 

No podem dir el mateix d’alguns comandaments del CME, que amb les seves declaracions en seu judicial, van deixar “tirats” als agents investigats.

 

USPAC va demanar l’arxiu de la causa i gràcies als recursos que únicament ha presentat USPAC en defensa dels mossos, la Fiscalia va decidir canviar el criteri d’imputació inicial i es va adherir a les sol·licituds de sobreseïment, respecte als agents.

 

Finalment, la magistrada conclou decretar el sobreseïment de les actuacions on s’investigaven a més de 35 agents del CME, la majoria d’ells, representats pels serveis jurídics del sindicat USPAC.

 

Des d’USPAC considerem que és un procés que mai s’hauria d’haver obert contra els agents destinats a les escoles, “la baula més feble de la cadena”; alhora que denunciem que hem estat utilitzats pels comandament de la Prefectura, i per TOTS els governs (d’un i l’altre costat) per a fins merament partidistes.

 

USPAC, SEMPRE EN DEFENSA DELS MOSSOS !!!

Categories: 
Newsletter category: